Szolgáltatások2018-09-27T14:46:03+00:00

Szolgáltatásaink

Tumor-marker

A Tumor-marker vizsgálat a daganatos betegségek legkoraibb stádiumának észlelése céljából javasolt. Vérből, biokémiai módszerrel történik. A tumormarker már olyan korai állapotban kimutathatja a kezdődő daganatot, amikor az még panaszt nem okoz, fizikális vizsgálattal sem észlelhető. A teljes biztonságot a tumor-marker vizsgálat és az egyidejűleg lezajló komplex szakorvosi szűrővizsgálat nyújtja! Javasolt mindenkinek szűrővizsgálat céljából. Kortól tulajdonképpen függetlenül célszerű elvégeztetni, mert a daganatos betegségek egyre fiatalabb korban, gyerekkorban is előfordulnak. Ajánlott továbbá a daganatos betegségek esetén rendszeresen ellenőrizni, hogy a kezelés hatására milyen javulás állt elő.

Tumor-marker vizsgálatok a komplex szakorvosi szűréssel egyidejűleg országosan, nőknek 40.000 Ft/csomag (CEA, CA 15-3, CA 19-9, CA 125, NSE),
férfiaknak 40.000 Ft/csomag (CEA, PSA, NSE, CA 19-9).

Kérdés esetén hívja a főorvost, dr. Pohl Tibort! +36 30 288 1111

Cardio-CT

A Cardio-CT a szívérrendszeri betegségek, a koszorúér betegségek korai észlelése végett javasolt. Szűrővizsgálati céllal mindenkinek ajánlott. Különösen lényeges olyan személynek, akinek a családjában szívérrendszeri betegség előfordult. Javasolt továbbá annak is, aki kezelt szívbeteg, állapotfelmérés céljából. A vizsgálat kontrasztanyaggal történik, 20 percig tart.

Kérdés esetén hívja a főorvost, dr. Pohl Tibort! +36 30 288 1111

PET-CT izotópos vizsgálat

A PET-CT izotópos vizsgálat annak javasolt, akinek a családjában daganatos betegség előfordult. Szűrővizsgálat esetén a korai diagnózis céljából. Javasolt továbbá daganatos betegeknek is, a betegség kiterjedése megállapítása végett. A kezelés miatti javulás ellenőrzése is nyomon követhető. 1,5 órás előkészítés után a vizsgálat 20 percig tart.

Kérdés esetén hívja a főorvost, dr. Pohl Tibort! +36 30 288 1111

S.O.S. Életmentő Rendszer

Saját szabadalmunk, az Országos Mentőszolgálat közreműködésével.
HOGY A SEGÍTSÉG IDŐBEN ÉRKEZZEN!

A kivizsgálás során megismert adatokat baleset vagy rosszullét kapcsán hozzáférhetővé tenni az orvos vagy mentőtiszt számára.
1. Feltűnő szív emblémánk a szélvédőre ragasztva jelzi az elsősegélynyújtónak, hogy Ön kivizsgált személy (legalább kettő emblémát adunk, amelyből a másodikat az igazolványtokra kell ragasztani).
2. Tehát Önnek fényképes adathordozó kártyája van.
3. Ebből egy példány a gépkocsi nap-ellenzőjére ragasztva található a kormány fölött (vagy az igazolványtartón). Azt onnan letépve, azonnal támpontokat talál az egészségnyújtó Önről (RH, gyógyszerérzékenység, cukorbetegség, vallás stb.).
4. Ha a mentő kórházba szállítja a betegeket, felhívja irodánkat és 24 órás szolgálatunk e-mailen vagy faxon a birtokunkban lévő zárójelentést adott esetben hamarabb a fogadó intézetbe juttatja, mint ahogy a mentő odaér a beteggel vagy sérülttel.

Az S.O.S. Életmentő Rendszer részei

  • 2 darab öntapadós szív alakú fluoreszkáló embléma

  • Bankkártya méretű, fényképpel és aláírással ellátott azonosító kártya

  • 2 darab öntapadós S.O.S. Életmentő Kártya másolat

ÁRA ÖNÁLLÓAN 10.000,- FT + ÁFA

Feltűnő szív emblémánk a szélvédőre ragasztva jelzi az elsősegélynyújtónak, hogy Ön kivizsgált személy (legalább kettő emblémát adunk, melyből a másik az igazolványtokra ragasztandó), tehát Önnek fényképes adathordozó kártyája van, amelyből egy példány a gépkocsi napellenzőjére ragasztva látható a kormány fölött (vagy az igazolványtartón). Azt onnan letépve azonnal támpontokat talál az elsősegélynyújtó Önről (vércsoport, Rh, gyógyszer érzékenység, cukorbetegség, lezajlott betegségek, allergia, vallás, donor nyilatkozat, kontakt személy, TAJ szám, lakcím stb.)

Ha a mentő kórházba szállítja a beteget, felhívja irodánkat és 24 órás szolgálatunk e-mailen vagy faxon a birtokunkban lévő zárójelentést, adott esetben hamarabb a fogadó intézetbe juttatja, mint a mentő odaér a beteggel vagy sérülttel.

Az S.O.S. Életmentő Rendszerhez az adatlap ITT tölthető le.