Rólunk2018-11-05T07:09:00+00:00

I.C.C. Komplex Szakorvosi Szűrővizsgálat

Rólunk és céljainkról

A szűrővizsgálat életeket ment!

Mindenkinek szüksége van rá, gyakorlatilag korhatár nélkül, lehetőleg évente! De sajnos pénzbe kerül és ez okozza a problémákat. Sokszor szakképzetlen spekulánsok üzletet csinálnak belőle. Győződjön meg arról, hogy hova, kihez megy szűrővizsgálatra! Áll-e a szűrővizsgálatot végző orvosok mögött állami egészségügyi intézmény, ahova Ön mindenképpen kerül abban az estben, ha betegséget találnak Önnél.

Ne tévessze meg Önt a szemet gyönyörködtető, felületes környezet, a gátlástalan értékesítő – az orvosi hátteret nézze!
Nézze azt, hogy infarktussal, vagy rákkal tudják-e Önt az adott intézetben a betegbiztosító terhére – további térítés nélkül(!) – gyógyítani, kezelni! Ez a szűrés lényege! Ezért jár Ön is szűrővizsgálatra!

Szűrővizsgálatra csak oda szabad menni, ahova Önt lábtörés vagy infarktus esetén a mentő is vinné.

Szűrővizsgálatot csak ott szabad végeztetni, ahol a felmerült és/vagy diagnosztizált betegséget a betegbiztosító terhére további fizetés nélkül feltárni (vastagbél-tükrözés, citológiai vizsgálat, tumormarker vizsgálat, szívkatéterezés…), gyógyítani (műtétek, sugárkezelés, kemoterápia…) tudják.

A rák és az infarktus az a két betegség, melyeket igazán csak panaszmentes állapotban, komplex szakorvosi szűrővizsgálattal észlelve tudunk hatékonyan gyógyítani a lakóhelye szerint illetékes állami egészségügyi intézményben! Ha pl. Ön Debrecenben vagy Zalaegerszegen lakik, és Budapestre jár szűrővizsgálatra, vizsgálhatják Önt Budapesten, de betegség felmerülése estén Önt a lakóhelye szerinti intézményben fogjuk tovább vizsgálni, gyógyítani, operálni, sugárkezelni – térítés nélkül (!) – az állampolgári jogon járó betegbiztosítás terhére.

DR. POHL TIBOR

Dr. Pohl Tibor vagyok, szülész-nőgyógyász, klinikai onkológus szakorvos. 27 évvel ezelőtt az elsők között kezdtem el Európában a komplex szakorvosi szűrővizsgálatot. 27.000 komplex szakorvosi szűrővizsgálatot végeztünk és 400.000 szűrővizsgálatot infarktusprevenció céljából !
Ma Magyarországon legalább 60 csoport végez hasonló vizsgálatot, komoly pénzekért. Néhányan elhivatottságból, zömében pedig nyerészkedés céljából. Szeretném megóvni azt, aki ésszerűen szeretne egészségére vigyázni és elfogadható áron szeretne részt venni szűrővizsgálaton. Erre szüksége is van mindenkinek, de tudjon róla, hogy felmerült, vagy igazolt betegség után Ön a biztosító terhére gyógyulhat, külön fizetés nélkül.

NE FÉLJEN, NE VÁRJON, KÉRJEN IDŐPONTOT, JELENTKEZZEN BE HOZZÁNK! KÉSZSÉGESEN ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE, SZEMÉLYESEN FELKERESSÜK ÖNT!

Országosan állami intézményekkel kötött szerződéseink a kivizsgálás után azonnal a megoldást is nyújtják. Ugyanis ha Önt szombaton kivizsgáltuk és betegséget észleltünk, ugyanott akár hétfőtől a betegbiztosító terhére gyógyítjuk!