SCLEROVIT QS

(A készítmény átmeneti készlethiány miatt jelenleg nem rendelhető!)

hearth“Szív- és érrendszeri betegségek (magas vérnyomás, cukorbetegség, emelkedett koleszterinszint, dohányzás, kóros elhízás) kezelésére szedje a vitaminokat, a Q10 koenzimet és szelént tartalmazó SCLEROVIT QS-t, a speciális, gyógyászati célra szánt tápszer-készítményt. A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét”. (Prof. Dr. Debreceni László)

A készítmény egyedülálló, optimális hatást biztosító összetétele tudományos kutatások eredménye. Szedése javasolt olyan betegségekben és állapotokban, amikor az érrendszer károsodásának veszélye fokozott, pl. magas vérnyomásban, cukorbetegségben, magas koleszterinszint esetén, dohányosoknál stb.

Magyarországon az összes halálozás több, mint 50 %-át érelmeszesedés talaján kifejlődő szív- és érrendszeri betegségek okozzák. Ezek közül a legsúlyosabb a szívinfarktus és az agyi érkatasztrófa – a stroke -, amely magában foglalja az agyvérzést és az agyér-trombózist. Ennek következménye lehet féloldali végtagbénulás.

A szívinfarktus vagy az alsó végtag érszűkületének következményeként kialakuló állapot is jelentősen rontja az életminőséget, és kezelésük is komoly megterhelést jelent.

Mindenkinek érdeke az érrendszer védelme, az érelmeszesedés súlyos szövődményeinek megelőzése a kiváltó kóroki tényezők kiküszöbölésével, illetőleg kezelésével.

Az érelmeszesedés kiváltó tényezői, rizikófaktorai:

  • magas vérnyomás
  • cukorbetegség
  • emelkedett koleszterinszint
  • dohányzás
  • kóros elhízás

Miért szedje a Sclerovit QS-t?

Az érelmeszesedés legújabban kimutatott előidéző oka a homocisztein, melynek megemelkedett koncentrációja a vérben súlyosan károsítja az érrendszert. A Sclerovit QS szív- és érrendszeri betegek részére ajánlott vitaminokkal, Q10 koenzimmel és szelénnel javítja a vérkeringést. Hatóanyag-komponensei védik az érrendszert az azt károsító vegyületekkel – elsősorban a homociszteinnel és koleszterinnel – szemben. ​A Sclerovit QS árai

50 db kapszulát tartalmaz,

2020.02.01.-től 9.000 Ft / doboz

5 doboz vásárlása esetén 6.000 Ft / doboz

hearth
Mi a SCLEROVIT QS?

Speciális gyógyászati célra szánt tápszer szív- és érrendszeri betegek részére.

Melyek a SCLEROVIT QS fontosabb összetevői?

1 kapszula 100mg koenzim Q10-et, 5 mg B6 vitamint, 0,7 mg folsavat, 0,1 mg szelént és 0,02 mg B12 vitamint tartalmaz.

Mit tartalmaz még a készítmény?

A készítmény segédanyagai: zselatin (kapszulahéj), tömegnövelő szerek: mikrokristályos cellulóz és keményítő (Starch 1500), csomósodást gátló: magnézium sztearát és hidrofil kolloid szilícium dioxid.

A termék összetevőinek élettani szerepe: A SCLEROVIT-QS-ben lévő folsav, valamint a B6 – B12- vitaminok hozzájárulnak a normális homocisztein anyagcseréhez. A szelén hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A kapszula aktív összetevői között szereplő különböző vitaminok a táplálkozással is bekerülnek szervezetünkbe. A SCLEROVIT QS ezeknek az anyagoknak megnövelt bevitelét biztosítja.

A SCLERIVIT QS cukor- és gluténmentes, így cukorbetegek, laktóz- és lisztérzékenyek is szedhetik. A SCLEROVIT QS-t akiknek szükségük van rá minden nap szedhetik, szünetet beiktatni nem célszerű.

Mikor ajánlott a készítmény alkalmazása?

A készítmény szedése ajánlott szív- és érrendszeri betegségekben.

Mikor nem szabad szedni a készítményt?

Amennyiben Ön a ható- vagy segédanyagok bármelyikére allergiás, akkor nem szabad szednie a készítményt.

A készítmény nem alkalmazható a vörösvérsejt, illetve hemoglobin kóros növekedése esetén ( polyglobuliában, ismeretlen eredetű megaloblasztos anémiában ).

Mit kell tudni a szedés megkezdése előtt?

Tudnia kell, hogy a készítmény alkalmazhatóságának az Ön esetében van-e ellenjavallata. a készítmény nem használható egyedüli tápanyagforrásként!

Szedhetik-e a készítményt gyermekek is?

Gyermekek csak 14 éves kor felett szedhetik, de csak orvosi javallatra!

Szedhető-e a készítmény más gyógyszerekkel együtt?

Gyógyszerekkel együtt alkalmazható.

Szedhető-e a készítmény a várandóság és szoptatás ideje alatt?

A terhesség és a szoptatás ideje alatt nem szedhető!

Hogyan és mikor kell a készítményt bevenni?

Naponta 1x2 kapszulát ebéd vagy vacsora után vízzel bevenni, minden nap lehetőleg azonos időpontban.

Mi az ajánlott adag?

Napi 2 kapszula.

Milyen nem kívánt hatást válthat ki a készítmény?

Igen ritkán előfordulhat túlérzékenységi reakcióként láz, bőrvörösség, rövidült légzés, bőrviszketés, mellkasi fájdalom, légzési zavarok, izzadás. Jelentős túladagolás hasi fájdalmat, hasmenést, gyengeséget és fáradtságot okozhat.

Mire kell még ügyelni a készítmény szedése során?

Ha a készítmény szedése során az előbbiekben leírt valamelyik nem kívánt (mellék) hatás fellépne, úgy hagyja abba a szedést.

Mennyi ideig szedhető a készítmény?

A készítmény jelenlegi ismereteink szerint folyamatosan alkalmazható. Időszakonként - legalább félévenként – célszerű laborvizsgálatokkal végezni.

Hogyan kell tárolni a készítményt?

Saját lezárt fiolájában, száraz helyen szobahőmérsékleten (15-25 °C) tárolandó.

Gyermekek elől elzárandó!

TÖRŐDJÖN EGÉSZSÉGÉVEL!


Szív- és érrendszeri betegségek kezelésére szedje a vitaminokat, a Q10 koenzimet és szelént tartalmazó SCLEROVIT QS-t, a speciális, gyógyászati célra szánt tápszer-készítményt.

A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.

Nyilvántartási szám: OGYI-910/2003
Csomagolási egység: 50 db/doboz

OÉTI álltal notifikált termék.

BSQS1213/P

Forgalmazó: I.C.C. Kft Cím: H-8640 Fonyód Szent István u. 1.

Szakmai tanácsadó:
Dr. Pohl Tibor vezető főorvos

Telefon: +36-30/288-1111

E-mail: info@icc.hu.
Rendelését leadhatja online: