SZABAD SZŰRŐVIZSGÁLATI HELYEK MÉG ORSZÁGOSAN!

KÉREM VÁLASSZON IDŐPONTOT ÉS FOGLALJA LE, HA SZERETNE JÖNNI!

 

I.C.C. SZŰRÉSI IDŐPONTOK 2018. 2. FELÉVBEN:

Ismét eltelt 1 év! Javasoljuk, hogy válasszon magának időpontot az esedékes I.C.C. Komplex Szakorvosi Szűrővizsgálatra. Az alábbi táblázat szerint van még szabad helyünk a vizsgálatra:

 

SZAKORVOSKÉNT JAVASLOM ÖNNEK, HOGY NE HALOGASSA, HANEM MIELŐBB DÖNTSÖN AZ IDŐPONTRÓL!

Gondolja KÉREM végig! A szűrővizsgálat életeket ment. Mindenkinek évente ajánlott. De csak olyan intézményben javasolt szűrővizsgálaton részt venni, ahol az észlelt betegséget, rákot, infarktust kezelni, gyógyítani tudják a biztosító terhére. Jó tudni: ha Önt adott esetben Budapesten kivizsgálják egy magánintézetben és bármilyen rákot vagy infarktust, vagy annak gyanúját találják; a gyógyítás, műtét, sugárkezelés… kizárólag az Ön lakóhelye szerint illetékes állami egészségügyi intézményben, városi vagy Megyei Kórházban, Egyetemi Klinikán történhet!

Vigyázat! Sajnos a szűrővizsgálatból sokan üzletet csináltak! Olvassa el, a sok ajánlatot, gondolja végig és döntsön helyesen! Értse meg alapvetően a szűrővizsgálat és a betegellátás összefüggését! Ha Ön évente rendszeresen jár szűrővizsgálatra, évtizedekkel meghosszabbíthatja minőségi életét!

2018-tól minden I.C.C. Klubtag (aki klubtagságot vesz tumor-markerrel együtt)15.000 Ft-ért veheti meg hozzátartozójának is új szabadalmunkat az USB-s, fényképes S.O.S. Életmentő Rendszert (eszmei értéke 30.000 Ft). Ennek az a lényege, hogy állandóan Önnél lesz és bármely számítógépen láthatóvá válik az Ön összes, általunk készített orvosi lelete, minden kivizsgálásának az eredménye. Bármikor Ön vagy orvosa évekre visszamenőleg azonnal láthatja egészségének és/vagy betegségének változásait, alakulását! Jogosan merül fel az emberben, hogy szinte felháborító, hogy ezt eddig miért nem találták ki, vezették be, amikor annyira kézenfekvő és szükséges! Ugyanakkor technikailag könnyen kivitelezhető, csak költséges! (Pénztárcámban az összes zárójelentésem!)

Jelentkezhet e-mail-ben (info@icc.hu) vagy telefonon 06-30/288-1111, 06-30/695-6392

Orvosi kérdésekkel bármikor hívja Dr. Pohl Tibort, aki az Ön zárójelentése alapján segít Önnek!

Budapest, Miskolc, Debrecen, Kecskemét, Szeged, Pécs, Zalaegerszeg, Győr, Kaposvár, Fonyód, 2018.