Nyilatkozat

AZ I.C.C. KFT. HATÁROZOTTAN ELHATÁROLJA MAGÁT MINDENFÉLE naturafaktuáráktól, illyésmiklósoktól, matracosoktól és csalóktól!
FIGYELEM! CSALNAK! MEGTÉVESZTIK AZ EMBERT INGYENES ORVOSI VIZSGÁLATTAL HITEGETVE! A VIZSGÁLAT VÉGE AZ, HOGY MINDENKINEK ROSSZ AZ EREDMÉNYE ÉS SZÁZEZREKÉRT KELL VÁSÁROLNI FELESLEGES DOLGOKAT! KÍSÉRTETIESEN HASONLÍT A DOLOG A MATRACOSOKRA, AKIKET KÖRÖZ A RENDŐRSÉG CSALÁS MIATT.
A NATURA FAKTURA KFT. MINDEN BIZONNYAL ENGEDÉLY NÉLKÜL VÉGEZ OLYAN VIZSGÁLATOKAT, AMELYET INGYENESNEK HIRDETNEK, DE A VÉGÉN MÉGIS SZÁZEZREKÉRT KELL VALAMIT VÁSÁROLNI, AMIRE NEM BIZTOS, HOGY SZÜKSÉGE VAN A VIZSGÁLT SZEMÉLYNEK! MEGADNAK JÓ NÉHÁNY TELEPÜLÉS NEVET, HOGY HOL LESZ A VIZSGÁLAT. DE HA FELHÍVJUK ŐKET, NEM MONDANAK SEMMI RÉSZLETESET, AZT MONDJÁK, HOGY MAJD VISSZAHÍVJÁK ÖNT. MÁR ITT CSALÁSNAK TŰNIK A DOLOG.

AZ I.C.C. KFT. HIVATALOSAN MEGHIRDETETT HELYSZÍNEKEN, ELŐRE JELZETT IDŐPONTOKBAN ÁNTSZ-NEK BEJELENTVE 10.000 FT-ÉRT VÉGEZ OLYAN VIZSGÁLATOKAT, AMIRE MINDENKINEK SZÜKSÉGE VAN. AZT KÖVETŐEN NEM KELL HÓKUSZPÓKUSZT VENNI! SZAKFŐORVOSOK ÍRJÁK ALÁ A SZÍV- ÉRRENDSZERI VIZSGÁLAT ÉS A SZÉKLETVÉR VIZSGÁLAT EREDMÉNYÉT IS! ÉRDEKES MÓDON OLYAN TELEPÜLÉSEKEN JELENNEK MEG, AHOL AZ I.C.C. KFT. SZAKEMBEREI ELŐRE LEFIXÁLT ÉS KÖZZÉTETT HELYEKEN VÉGEZNEK VIZSGÁLATOKAT! AZZAL ÉLNEK VISSZA, HOGY ŐK INGYEN VÉGZIK, DE EZ NEM IGAZ, MERT ADDIG BESZÉLNEK A VÉGÉN SZEGÉNY MEGTÉVESZTETT EMBERREL, AMÍG AZ SZÁZEZREKET KI NEM FIZET FELESLEGES HÜLYESÉGEKRE!

MINT ORVOS FELHÍVOM MINDENKINEK A FIGYELMÉT, HOGY HA BÁRHOVA VIZSGÁLATRA MEGY, KÉRJE ELŐTTE A VIZSGÁLÓ SZEMÉLY IGAZOLVÁNYÁT ÉS AZ ÁNTSZ ENGEDÉLYÉT!

Az I.C.C. Kft. felhívja minden magyar állampolgárnak a figyelmét, hogy szűrővizsgálatra csak olyan helyre szabad menni, ahol:
- szakemberek végzik a vizsgálatot, köteles minden vizsgáló személy megmutatni az orvosi vagy szakasszisztensi igazolványát,
- orvos írja a véleményt aláírással és bélyegzővel, diagnózist ír és meghatározza a teendőket,
- minden orvosi vizsgálatról kötelesek vagyunk írásos vélemény kiállítani,
- a vizsgálatot végző cégnek vagy személynek ÁNTSZ engedéllyel kell rendelkeznie,
- az adott vizsgálati helyszínt előre be kell jelenteni az ÁNTSZ-nek,
- a vizsgálatot végző személynek célirányos szakmai dokumentummal kell rendelkezni,

Ha a fenti kritériumnak a vizsgálatot hirdető személy nem felel meg, jelentse az ÁNTSZ-nek és a Rendőrségnek, de semmiképpen ne menjen oda vizsgálatra! Az utóbbi időben többször hallottuk, hogy az a személy, aki majd Önt visszahívja ettől a bizonytalan cégtől, olyan orvosokra hivatkozik, akik nem is ismerik őket! VIGYÁZZON A SAJÁT ÉRDEKÉBEN, LEGYEN ÓVATOS!

AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉRE SZÍVESEN ELMEGYÜNK SZŰRŐKAMIONUNKKAL VAGY SZŰRŐAUTÓINKKAL, TISZTESSÉGGEL, SZAKÉRTELEMMEL ELVÉGEZZÜK A VIZSGÁLATOKAT A SZÍVINFARKTUS ÉS A VASTAGBÉLRÁK KORAI ÉSZLELÉSE ÉRDEKÉBEN! TISZTELETTEL, ORVOSI ÉS ASSZISZTENSI SZAKÉRTELEMMEL, ÁNTSZ ENGEDÉLLYEL DOLGOZUNK ÚGY, HOGY A VIZSGÁLATOT KÖVETŐEN NEM KELL 150 - 200.000 FT-ÉRT MÁRIATÖVIST, GINSENGET, HOMOKTÖVIST, KURKUMÁT, PÁFRÁNYFENYŐT, SZŐLŐMAGOT ÉS MÁS DOLGOT VENNI, AMELY TIZED ANNYIÉRT MEGVÁSÁROLHATÓ BÁRMELY SZAKÜZLETBEN! EGYÉBKÉNT EZEK HASZNOSAK IS LEHETNEK, TIZED ÁRON A GYÓGYNÖVÉNYSZAKÜZLETBEN.

AZ INTERNETEN A NATURA FAKTURA A KÖVETKEZŐ HELYSZÍNEKET TETTE KÖZZÉ, ÉRDEKES MÓDON AZ ESETEK ZÖMÉBEN OLYAN HELYSZÍNEKEN VÉGZIK A VIZSGÁLATOT, AHOL AZ I.C.C. KFT. IS HIVATALOSAN BEJELENTI: Békéscsaba, Gyula, Monor, Dunaszekcső, Solt, Soltvadkert, Dunaföldvár, Kecskemét. HA ÖN FELHÍVJA A MEGADOTT TELEFONSZÁMOT TITOKZATOSAN NEM MONDANAK SEMMI KONKRÉTUMOT, AZT ÍGÉRIK, HOGY MAJD VISSZAHÍVJÁK MAGÁT! PRÓBÁLJA MEG, DE NE ADJA MEG AZ ADATAIT, HA JÓT AKAR MAGÁNAK.

TISZTESSÉGGEL, 40 ÉVES ORVOSI MÚLTTAL TESZEM EZT A FELHÍVÁST AZÉRT, HOGY AZ EGÉSZSÉGÜGGYEL SENKI NE CSALHASSON!

Dr. Pohl Tibor az I.C.C. Kft. vezető főorvosa, aki 30 éve szűrővizsgálatokkal foglalkozik a világ számos országában és Magyarország egész területén is! 06-30/694-2568.

KÉREM OSSZA MEG A FACEBOOKON, HOGY MINÉL KEVESEBB EMBER LEGYEN BECSAPVA!
Megjelentetjük hozzászólásunkat a Natura Faktura honlapján is, ahol érdekes módon azonnal kitörlik! Tisztességes esetben próbálnák megcáfolni az állításunkat.