Tények

Magyarországon az összes halálozás felét, valamint a munkaképesség elvesztésének közel harmadát a szív- és érrendszeri betegségek okozzák.

Korunk prevenciós stratégiájába egy régóta ismeretes alapigazság épült be: minden ember annyi idős, ahány évesek az erei (artériái).

Az érrendszeri betegségek visszavonhatatlan következményei, a szívinfarktus, az agyvérzés. De a - főként - alsó végtagok elvesztéséhez vezető perifériás érszűkület is a legsúlyosabb, életminőséget jelentős mértékben befolyásoló körülmények közé tartoznak. A számtalan figyelemfelkeltő kampány ellenére évente Magyarországon még mindig közel 70.000 embert - köztük barátokat, családtagokat - veszítünk el szív- és érrendszeri betegségek következtében.

Pedig van megoldás! A szívinfarktus és az agyvérzés megelőzhető!

Az egészségügyi szűrővizsgálatok területén több, mint húsz esztendeje jelen lévő és Európában piacvezető ICC - Dr. Pohl Kft. az utóbbi három évben több, mint 200.000 ún. arteriográfos érvizsgálatot végezett el - számos multinacionális cégnél is -, az ügyfelek megelégedésére. (Magyarországon, Ausztriában, Szlovákiában, Csehországban, Szlovéniában, Horvátországban és Szerbiában.)
A szakképzett asszisztensek és szakorvosok bevonásával történő, rövid ideig tartó és teljesen fájdalmatlan vizsgálat kimutatja a még panaszt nem okozó érelmeszesedést. Így ez a - társadalombiztosítás által egyelőre nem finanszírozott - vizsgálat életmentő lehet!