Orvosetikai szempontok

Vigyázat! Hamisítják!

Az arteriográf készülék nagymértékben segíti a kardiológus szakorvos munkáját, de nem nélkülözi azt!

Ezzel a mondattal valójában mindent elárulunk, de szükségesnek tartjuk felhívni a jóhiszemű, az egészségével törődő, intelligens emberek figyelmét a következőkre:

Az orvostudománytól távol álló, mindenfajta szaktudást nélkülöző, gátlástalan, kizárólag az üzleti haszonszerzésre koncentráló vállalkozók tömegével hirdetik és – sajnos végzik is – a készülék segítségével az arteriográfos „vizsgálatot”.

Miután mögöttük nem állnak szakorvosok, nem áll infrastruktúra, így könnyedén határoznak meg filléres, az orvosi hivatásra nézve erősen dehonesztáló feltételeket (árakat).

Orvoscsoportunk nemzetközi szintű, több éves utánkövetésen alapuló munkát készít arról, hogy a vizsgált személyeknél talált lelet igazodik-e a klinikai történésekhez. Minden esetben összedolgozva a kardiológus szakorvosokkal, valamint a háziorvosokkal.

Ezt a fentebb leírt, gyors meggazdagodást remélő, bizonyíthatóan és egyértelműen laikus vállalkozások nem tudják elvégezni.

Miért kényszerültünk bele az árversenybe? Mert elhivatottak vagyunk! Elsődleges célunk a lehető legtöbb embert megmenteni a korai szívhaláltól és az agyvérzéstől. Sajnos most már meg kell védenünk őket a – mondjuk ki őszintén! – szélhámosoktól is!

Mi orvosi eskünkhöz híven lelkiismeretesen végezzük el feladatunkat és szakszerűen értékeljük az arteriográfos vizsgálat adatait.

Az egészségügyi szűrővizsgálatok területén több mint húsz esztendeje jelen lévő és Európában piacvezető ICC - Dr. Pohl Kft. az utóbbi három évben több mint 200.000 ún. arteriográfos érvizsgálatot végezett el - számos multinacionális cégnél is -, az ügyfelek megelégedésére. (Magyarországon, Ausztriában, Szlovákiában, Csehországban, Szlovéniában, Horvátországban és Szerbiában.)

Ne hagyja magát becsapni! Megteremtettük a feltételeit, hogy immár ne csak a legjobbak, de a legolcsóbbak között legyünk!

Ne hagyja magát megtéveszteni! Jelentkezzen be hozzánk!